Facem ca medicina sa fie inteleasa si accesibila.

O gama variata de produse profesionale

Farmacie Online

Platforma digitală de asistență medicală pentru consumatori

Produse de calitate la prețuri corecte. Două cuvinte ce înglobează perfect rețeta după care ne ghidăm, la care adăugăm experiența bogată, legăturile strânse cu principalii furnizori de pe piață, și nu în ultimul rând, loialitatea clienților noștri. 

Mizam pe varietate încă de la început. Astfel va oferim în acest moment  produse farmaceutice şi parafarmaceutice, dorind să acopere cât mai multe din nevoile dumneavoastră.

Pentru a simplifica procesul de comandă şi a-l apropia cât mai mult de dorinţele şi nevoile clienţilor noştri, am creat parteneriatul cu Livrarionline.ro și Colete-Online.ro, ce ne oferă posibilitatea de a livra produsele atât la ușă cât și în puncte de livrare de tip Pachetomat®. Astfel, în funcție de alegerea clientului, coletele pot fi livrate direct la domiciliu sau în pachetomatul ales atunci când plasează comanda. 

În ceea ce privește sistemul de plată, prin parteneriatul cu PlatiOnline.ro oferim posibilitatea clienţilor noştri de a achita online, în condiţii de maximă siguranţă, folosind un card bancar Visa, Visa Electron, MasterCard sau Maestro.

Pentru orice detalii sau sugestii ne puteţi contacta prin e-mail.

Vă furnizam informatii pentru o sanatate mai buna

Lucram pentru a construi o platformă de asistență medicală, care nu numai că furnizează medicamente, dar și o platformă care ghidează clienții către îngrijirea corectă și la prețuri accesibile.

Produs Creative

Creativitatea ca proces, produs și dimensiune a personalității

Press & Media

Va oferim stiri si informatii din intreaga lume, pentru a veni in sprijinul dumneavoastra.

CARIERA

Oportunități în carieră, de evoluție si de dezvoltare

Interesat de colaborare? Suntem disponibili.

Adaugă in coş